måndag 21 februari 2011

BRÖLLOPSGÅVOR TILL GÄSTERNA

Jag har länge letat efter någon söt liten gåva till alla gästerna. Någonting som kan vänta på rummet tillsammans med en liten lapp om hur glada vi är dela vår dag tillsammans med just dem och idag hittade jag äntligen den perfekt presenten!

Sånna här små påsar i ofärgat papper - fylld med ringblomme frön att plantera när man kommit hem.  Det är perfekt eftersom ringblommegult är tema färgen ihop med färgen på papperspåsen och fröna blir blommor som kan få leva kvar långt efter att bröllopet är över.  Känns som en fin liten påminnelse för alla som var där!

5 kommentarer:

 1. Gud, vilka fina idéer du har! Ert bröllop kommer bli hur underbart som helst - gästerna kommer förvånas och förundras...! Definitivt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack snälla, vad glad jag blir att du säger så! På jobbet skämtar de om att jag kommer lida av postpartum depression när det här är över..

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ler, kanske beror det på att jag också är inne i bröllopskarusellen. ;-)

  Men, jag tror verkligen att ni kommer få en helt fantastisk dag!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Var förbi din blogg av den enkla anledning av att jag gifter mig nästa år och tänkte ge mina gäster en riktigt fin gåva, som inte är så kostsam och ändå miljömedveten. Tycker att det här med frön var en toppen idé.
  Undrar bara varifrån du beställde påsarna med era tryckta namn samt frön?
  Tacksam för hjälp!
  danielacosta_00@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. The Spanish compound exterior architeсture of thе hotel is
  marvelous tо the еye, as and persоn is detritіon oil
  all оver your torso, hе ѕаid.
  Cаn you leger double аppoіntmеnts for in somе way but ԁidn't appeal! This recliner is affluent with Octad manual Tantric Massage pregnant women consult a doc ahead acquiring a rich Tissue Tantric Massage .

  Here is my blog tantric massage in london

  SvaraRadera