torsdag 20 januari 2011

LES FLEURS

Jag älskar blommor, älskar älskar älskar. Det kommer verkligen betyda mycket under bröllopet, både i bukett och i blommorna i Kräggas ljust ljust gråa matsal. Här är mitt inspirations board, allt från min absoluta favorit florist  Saipua som dessvärre ligger i Brooklyn, NY. Istället kommer vi jobba med duktiga Bladverket i Stockholm, men det kanske är något för dig och ditt NYC bröllop Framtidafrulindskog?4 kommentarer:

 1. Åh, det ska jag genast kika på. Tack.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja gör det, de är så ofantligt duktiga där. Helt klart de vackraste arrangemangen jag sett (alla bilder ovanför är buketter de har gjort!)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så härliga bilder! Riktig höstkänsla gav de, även om det inte är höstkänslan jag är ute efter nu utan längtar till ljuset och våren och sommaren, men trots det så var bilderna hur mysiga som helst. :)

  Själv funderar jag på vita pioner och härliga sommarblomster, vitt och grönt i salig blandning. Förmodligen kommer min "plastsvärmor" att binda min bukett hon är ofantligt duktig med blommor. :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt Inger, låter väldigt fint. Jag älskar Pioner och skulle gärna ha det själv men är lite osäker på när de är i säsong? Har för mig att det är på försommaren eller har jag fel?

  SvaraRadera