onsdag 24 november 2010

UPPDATERING BRÖLLOPSTÅRTA

Konditorn kan göra tårtan som vi vill ha den, jaaa! Nu ska vi bara ses för provsmakning, Chokladfabriken som ska göra tårtan har dessa fem varianter att välja på:

Ljus och mörk chokladmousse på chokladbotten

Hallon- och passionsmousse på sockerkaksbotten

Mjölkchokladmousse med limeinteriör på tunn kokosbotten

Mörk chokladmousse med hallonmousse och limemarinerade hallon  på chokladbotten

Vit chokladmousse med jordgubbskompott på sockerkaksbotten



Hmmm..

2 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg du har! Tack för tipset om Jenny Hammar.
    Har dock tyvärr inte fått något svar från henne än.

    Skulle helt klart välja "Mörk chokladmousse med hallonmousse och limemarinerade hallon på chokladbotten". Men så är jag mycket förtjust i mörk choklad och hallon. :-D

    SvaraRadera
  2. Hejje!

    Hoppas hon hör av sig, om inte så har jag ett riktigt guld-tips på NYC fotograf om du är intresserad, en tjej som heter Brookelyn. Kolla in hemsidan:

    http://www.brookelynphotography.com/

    Kram!

    Och förresten, mörk choklad och hallon ligger väldigt bra till kan jag ju avslöja!

    SvaraRadera