onsdag 2 mars 2011

BEAUTY - CHECK!

Det är så skönt att checka av lite saker på listan! Jag hade inte helt bestämt mig för håret ännu, sminket visste jag redan hur jag ville ha det men så sprang jag idag på den här bilden - och det är precis såhär jag vill se ut på den stora dagen!

Känns "mig"; inte för ordnat och stelt men samtidigt klassiskt vackert utan att bli tråkigt. Det är även perfekt för att kunna fästa en slöja i. Maken är ju precis som jag vill ha den också - det här får helt enkelt bli den stora inspirationsbilden att utgå ifrån!


2 kommentarer:

 1. Åh, va bra att hitta en bild med hela inspirationen på. :-)

  Det blir ju så mycket lättare att förmedla hur man vill se ut om man har en bild att visa. Toppen!

  Själv ska jag väl bara välja vilken typ av knut jag ska ha. MLK vill ha det enkelt, så jag har valt bort både krona och flor. Blir nog bara något smycke eller hårnålar med pärlor.

  Ska du ha något i håret?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, blev så himla glad när jag hittade en bild som bara var så himla rätt! Mindre chans att det blir fel känns det som.

  Förstår grejen med att hålla det enkelt, tycker att det låter som en bra idé, ju naturligare desto vackrare brukar det vara i längden.

  Såg på någon blogg där de tipsade om den här Etsy butiken, de har flera väldigt fina spännen och nålar - kanske värt att titta på?

  http://www.etsy.com/shop/nyjolejewellery?ref=pr_shop_more

  Kram på dig!

  SvaraRadera