tisdag 1 mars 2011

KYRKAN

Vi har hela tiden tänkt gifta oss nere på bryggan vid Krägga Herrgård men har efter mycket om och men kommit fram till att det kanske ändå inte skulle vara helt fel att gifta oss i vackra Övergrans Kyrka som ligger precis i närheten.

Dels är det vädret som oroar men även hur man gör för att 60 personer ska höra vad man säger utomhus på en eventuellt ganska blåsig brygga. En av mina bästa vänner ska ju sjunga och det är även folk som ska läsa dikter och liknande. Klart att man kan använda mikrofoner och sånt men det är inte heller helt enkelt med elektricitet när det ska ner flera hundra meter från herrgården och ut vid vattnet.
Vi är helt enkelt lite rädda för allt som kan gå fel om ni förstår vad jag menar.

Jag ringde till Övergrans Kyrka och som av en slump hade de faktiskt en tid på "vår dag" kl 14.30 - vilket är helt perfekt. Jag har har lagt en preliminär bokning och vi ska vi dit nästa söndag.

Vad fint allting löser sig!

2 kommentarer:

 1. Vilekn mysig kyrka. Jag tror det blir toppen!

  Hade vi gift oss i Sverige hade vi nog gift oss i Rättviks Kyrka, (min släkt är därifrån). Den ligger fantastiskt vackert vid Siljan.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är den mysig? Liten och ljus.

  Men visst ska ni gifta er i Svenska Kyrkan i NYC? Det är ju heeelt fantastisk! Så otroligt vackra fönster och cool byggnad, jag älskar verkligen den. Kommer bli vackra bröllopsbilder där kan man ju lugnt säga!

  Kram

  SvaraRadera