torsdag 17 mars 2011

OM VÄLDIGT FINA MÄNNISKOR

Idag hände en så himla fin grej. Jag har stått i studion och plåtat de senaste dagarna, i mitt jobb så har jag turen att få jobba med helt fantastiskt begåvade stylister, fotografer och hår och make-up artister.

Både stylisten, AD:n och jag ska gifta oss nu i sommar så det blev en hel del bröllopsprat. Jag visade den här bilden på för make-up artisten för att höra vad hon tyckte och vi pratade lite om en make som hon gjort på en reklamkampanj som gick i julas där jag verkligen tänkt på hur fin den var och hur man gjorde den. Inget konstigt, bara en väldigt trevlig dag.

Nu när jag kom hem och satte mig vid datorn för att jobba lite så tittade jag snabbt in på Facebook och vad finns inte där om inte ett mail från just den här fantastiska make-up artisten där hon skriver att hon så himla gärna vill att jag ska känna mig fin på min bröllopsdag och att hon tycker att jag ska komma hem till henne och så att vi kan prova ut hur jag vill ha maken och så lär hon mig hur jag ska göra!

Hur fint är inte det?! Ibland blir man bara så himla lycklig över hur rara folk kan vara. Det gjorde verkligen min kväll!

Tack fina fina A, det betyder såå mycket!Kattbild, speciellt tillägnad A, härifrån

4 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina kollegor och vänner du har!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Eller hur! Jag blev så himla glad :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Var till antikaffären där du köpte din vigselring. Liten mysig affär, men de hade inget som passade mig för tillfället.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja var ni där, vad synd att de inte hade något just då! Tyvärr vet man ju aldrig vad de har inne med små antik affärer.. Hur har det gått för dig med ringen annars? Har du bestämmt dig?

  Kram!

  SvaraRadera