torsdag 3 mars 2011

OM VARFÖR DET ÄR SÅ SPECIELLT OCH VÄRT DET

Förvånansvärt ofta får jag frågan om jag inte tröttnat på bröllopet vid det här laget. Om jag verkligen tycker det är värt all tid och planerande.

Det känns tråkigt att folk tänker på vårt (och då kanske även sina egna?) bröllop på det sättet. Det här är en av de största sakerna som hänt oss. Så fantastiskt vackert att lova varandra evig kärlek, högt och tydligt lova, verkligen lova, och att göra det framför alla de viktigaste personerna i våra liv.

Hela dagen är en spegling av det, de stora gesterna och de små detaljerna - inte bara själva vigselceremonin. All tid jag har lagt ner på det här leder till just det. Det är inte bara något litet projekt som tagit spinn, och jag är verkligen ingen bröllopstok som kommer få något slags sammanbrott om inte glasyren på tårtan får exakt rätt nyans. Allt handlar om oss och vad vi har funnit i varandra och hur mycket det betyder för oss.  Det är därför det är så speciellt och värt det." The true secret of happiness lies in taking a genuine interest in all the details" - William Morris

1 kommentar: